FAQ • Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen• Kunt u een offerte mailen?
De prijzen worden automatisch tijdens het bestelproces berekend. Wij versturen dan ook geen offerte's. Is er toch iets niet duidelijk? Laat het ons dan weten!

• Wat is de levertijd?
Wij versturen orders geplaatst voor 16.00 uur op een werkdag nog dezelfde dag. Voor de daadwerkelijke aflevering maken wij gebruik van GLS en PostNL en zijn derhalve afhankelijk van hen voor tijdige levering.

• Hoe groot mag het bestand zijn dat ik upload?
Deze mag maximaal 100MB groot zijn. Is uw bestand groter? Neem even contact met ons op!

• Wat als ik niet tevreden ben met het geleverde product?
Wij vragen u om bij problemen of klachten contact op te nemen via de telefoon (070-3478808) of de chatfunctie rechts onder in het scherm. Repro-Plotservice.nl streeft naar alleen maar tevreden klanten en probeert zo snel mogelijk op te reageren. 

• Hoe gaan jullie om met mijn privacy?

De privacy van onze klanten nemen wij zeer serieus en is altijd gewaarborgd. Wij verstrekken nimmer gegevens aan derden. Indien u een account aanmaakt op onze website gaat u er mee akkoord dat wij u incidenteel per e-mail kunnen benaderen, bijvoorbeeld in het geval van een speciale actie. Indien u hier geen prijs op stelt kunt u zich ten alle tijde uitschrijven. Wij hebben net zoals bijvoorbeeld MyCom, Bruna en Pathé een koppeling met Buckaroo welke onze betalingen afhandeld. De betalingen per iDeal of Creditcard geschieden altijd via de server van uw eigen bank en wij hebben derhalve geen inzage in uw betalingsgegevens, deze zijn geheel veilig.

• Retourzendingen
Omdat onze producten allemaal op maat gemaakt worden kunnen deze helaas niet retour worden genomen. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de kwaliteit verzoeken wij u contact op te nemen via het contactformulier op de "Contact" pagina.

• Betaling
Betalen kan bij Repro-Plotservice.nl via iDeal, PayPal, Bancontact Mr Cash, VISA en MasterCard. Betalen per overschrijving vooraf is mogelijk, maar zorgt voor een latere levering. Daarnaast is het mogelijk te betalen met AfterPay:

AfterPay voert voor Repro-Plotservice.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Repro-Plotservice.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 500.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

BTW
Alle prijzen op onze website zijn exclusief 21% BTW. Wij rekenen over alle orders 21% BTW. Het btw bedrag en percentage wordt op de factuur apart vermeld. Indien u uit een ander EU land dan Nederland gevestigd bent kunt deze btw wel terugvorderen in het land waar u gevestigd bent. De voorwaarden en bepalingen hiervan zijn afhankelijk van de lokale belastingwetgeving.

• Wat zijn A-formaten:
A3 = 297 x 420 mm
A2 = 420 x 594 mm
A1 = 594 x 841 mm
A0 = 841 x 1189 mm